calendar calendar Rates from €250

Plassering        

Hotel Phoenicia Malta finner du på vei inn til Maltas naturskjønne og historiske hovedstad Valletta. Phoenicia er en eiendom som er et landemerke, og tilbyr den kresne reisende en fredelig og luksuriøs innkvartering med direkte og enkel adkomst til de forskjellige museer, monumentene og regjeringskontorene som er plassert i Valletta.

Valletta er sentrum for aktivitet med mange designerbutikker og kaféer, regjeringens Auberger, sentralbanken i Malta, Mediterranean Conference Centre, St James Cavalier, Manoel Theatre, Malta Experience, Valletta Waterfront, Valletta Sea Passenger Terminal, St John’s Co Cathedral der Caravaggio’s mesterverk, The Beheading of St John finnes, er alle praktisk plassert i kort avstand fra hotell Phoenicia Malta.

Hovedbusstasjonen er praktisk plassert kun meter fra hotellet, noe som gjør det enkelt å komme seg til Maltas småsteder og landsbyer.

Rom & Suiter

De 128 rommene og 8 suitene kombinerer moderne eleganse med Phoenicias sterke følelse av historie og kolonisjarm. Hvert soverom er elegant designet og dekorert med jordtoner som forsterker plassfølelsen og gjør at tiden du bruker på rommet blir en komfortabel og tilfredsstillende opplevelse.   
 
Det har blitt vist omtanke vedrørende fasilitene i rommet og hvert rom har to telefonlinjer; høyhastighets bredbånd, samt kabel-TV, forfriskninger på rommet, en elektronisk safe, air-condition og varme, et stort bad i marmor med luftige håndklær, badekåpe, tøfler (kun suiter) og luksuriøse bekvemmeligheter.

Flere soverom og suiter har praktfull utsikt over Valletta, Maltas naturskjønne hovedstad og de majestetiske festningsverkene til Grand Harbour.  Andre rom har utsikt over den 30 mål store hagen, mens noen få vender innover.

Classic Room at Hotel Phoenicia Malta

Hotellfasiliteter

24 timers resepsjonsbetjening og portvakt • Frisør • Vaskeritjeneste • Vekter og portner • Business-senter med høyhastighets Internett-tilgang• WiFi i Palm Court Lounge • Kablet og WiFi høyhastighets Internett-tilgang i møterom • Bilutleieskranke (tilgjengelig ved portvakt) • Valutaveksling • Legevakt • Heiser • Gullsmeder/gavebutikk • Flerspråklige ansatte • Utendørs parkeringsplass • Koffertrom • Barnevakttjeneste

Konferanse & Bankett

Hotellet tilbyr en rekke forretningstjenester og en ypperlig valg av møterom og bankettsteder. De som organiserer konferanser kan velge mellom seks møtesteder fra Grand Ballrom med en kapasitet på opptil 300 personer i auditoriumstil til Knights Room for små styremøter. Flere unike steder utendørs er også tilgjengelig for mottakelser, grilling, gallamiddager, bryllup etc...

 

Barer og Restauranter

Phoenix Restaurant: Fin restaurant for middagsspising med internasjonal, middelhavs og lokal påvirkning. A la Carte meny er tilgjengelig som et supplement. Kleskode – jakke og skjorte.

Pegasus Brasserie: Pusset opp Jan-08. Uformell middagsspising med fransk og middelhavskjøkken.

Palm Court Lounge: Drinker, snacks og tradisjonell ettermiddagste i et avslappet miljø.
Club Bar:  Tradisjonell kolonistil, perfekt for cocktails på verandaen før middag.

Bastion Pool Bar & Restaurant: Åpen i sesongen.

 

Rekreasjon
30 mål med hager formet av gartnere med et utendørsbasseng (oppvarmet om vinteren), minigolf og lekeområde for barn (uten tilsyn).

Informasjon om Malta

Den maltesiske øygruppen ligger praktisk talt i sentrum av Middelhavet, 93 km sør for den italienske øyen Sicilia. Malta er likevel bare noen timers reise fra de fleste byene på kontinentet og har ypperlige interkontinentale forbindelser. Velg fra faste avganger eller charter-avganger, der mange tilbyr en praktisk avgangspunkt fra europeiske regionale byer.

Den nasjonale flyplassen, Air Malta, betjener avganger til og fra alle de største flyplassene i Europa, Nord-Afrika og Midt-Østen. Andre flyselskap som betjener Malta inkluderer; British Airways, Alitalia, Lufthansa, Emirates, Ryanair, Clickair, German Wings, Norwegian, Austrian etc.